روزنامه‌نگار یمنی:رویکرد دولت‌های قبلی آمریکا در قبال یمن ادامه دارد-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

روزنامه‌نگار یمنی:رویکرد دولت‌های قبلی آمریکا در قبال یمن ادامه دارد

«حسین البخیتی» در تحلیل اقدامات دولت بایدن، گفت که وی به رویکرد دولت‌های قبلی آمریکا در قبال یمن ادامه خواهد داد و فقط چیزی که تغییر کرده ظواهر است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر یک روزنامه‌نگار یمنی به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت که معتقد است گرچه واشنگتن نام انصارالله یمن را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرده، این به معنای تغییر سیاست آمریکا در قبال این کشور بحران‌زده نیست. 

وی ضمن ابراز تردید درباره قصد آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن گفت: هیچ اعتمادی به واشنگتن وجود ندارد. سیاست آن‌ها تغییر نمی‌کند. تنها تفاوت در چهره‌هاست.

او در تشریح این مسئله گفت: بهرحال جنگ علیه یمن در دوره باراک اوباما (رئیس‌جمهور اسبق آمریکا) کسی که جایزه صلح نوبل را دریافت کرد و بزرگترین معامله نظامی با سعودی‌ها و اماراتی‌ها را به امضا رساند، آغاز شد.   

به گزارش اسپوتنیک، به همین دلیل است که «حسین البخیتی» روزنامه‌نگار و نویسنده یمنی معتقد است بایدن به رویکرد آمریکا در ارتباط با یمن پشت نمی‌کند و اقدامات دولت جدید آمریکا برای بازی کردن نقش میانجی صلح در منطقه حقه‌ای برای توجیه جنگ عربستان سعودی علیه یمن است.

وی گفت: آمریکا خواستار توقف حملات از جانب حوثی‌ها علیه سعودی‌ها شد. در عوض به آن‌ها قول داده شد که مذاکرات مستقیمی با ریاض انجام شود و واشنگتن خودش را کشوری که به دنبال صلح است جلوه داد. وقتی حوثی‌ها این اولتیماتوم را نپذیرفتند [گفتند هیچ پیشرفتی بدون لغو محاصره امکان‌پذیر نیست] آمریکا موضعش را تغییر داد و آن‌ها را عنصری جلوه داد که در تلاش برای ممانعت از تلاش‌های صلح‌طلبانه بایدن هستند.

به نوشته اسپوتنیک، بلافاصله بعد از آن، آمریکا اعلام کرد تحریم‌های جدیدی را علیه دو مقام انصارالله یمن اعمال می‌کند و آن‌ها را به ایجاد بی‌ثباتی و قطحی در یمن متهم کرد.

البخیتی این تحریم‌ها را ابزار دیگری برای اعمال فشار بر یمن خواند و گفت چنین اقداماتی نشان می‌دهد جنگ یمن به زودی پایان نمی‌یابد.

وی تاکید کرد: برای آن که جنگ پایان یابد، ائتلاف سعودی باید حملات خود علیه یمن را متوقف کند و محاصره را بردارد. 

 پیشتر یک مقام وزارت خارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با شبکه «اسکای نیوز» به اتهام‌‌زنی علیه جنبش انصارالله یمن پرداخته و علی‌رغم آنکه سخنگوی انصارالله بارها تأ‌کید کرده که تنها اظهارنظر واشنگتن برای ایجاد صلح کافی نیست و آمریکا می‌بایست گام‌های عملی در این خصوص بردارد، مدعی شد: «حملات فزاینده حوثی‌ها علیه عربستان سعودی بیانگر عدم جدیت آنها در برقراری صلح است».

ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به هفت سال است که یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته و با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار